HGJS Ontmoetingsochtend

Wij zijn als HGJS heel blij en dankbaar dat er ontzettend veel mooie activiteiten voor de jongeren in onze gemeente georganiseerd worden. Alle kinderen en jongeren van de clubs komen samen om te horen, te leren en te zingen tot eer van God. Daarnaast is er tijd voor ontspanning en om contacten te leggen binnen de kerk. Om dit te kunnen bekostigen organiseren we samen met alle clubs een ontmoetingsochtend op zaterdagochtend 30 maart in de Handpalm.

Bidt en werkt u mee met deze actie?

Tijdens deze ochtend vinden er diverse activiteiten plaats zoals verkoop van snoeprollen, Wilhelminapepermunt, chocolade eitjes- en stroopwafels, verkoop van voorjaarsbloemetjes, enveloptrekken, inleveren van lege flessen, enz. Uiteraard is er plaats voor ontmoeting onder het genot van wat lekkers bij de koffie, thee of limonade of een broodje hamburger. Ondertussen kunt u dan ook nog genieten van een optreden van Tamboerijngroep Hadassa. Alle reden om te komen dus.

Wat kunt u bestellen?

Stroopwafels van Markus, pakje 10 stuks voor € 2,50 (3 voor € 7,-);

Gemengde paaseitjes, puntzak 200 gr. voor € 2,95 (2 voor € 5,-);

Snoeprollen, 10 soorten in een zakje voor € 6,-;

Wilhelmina pepermunt, per doosje € 1,50.

Op D.V. zaterdag 30 maart kunt u uw bestelling ophalen en betalen in de Handpalm van 9.30 uur tot 13.00 uur. Mocht u niet in staat zijn om uw bestelling te komen halen, dan kunnen wij uw bestelling die dag ook bezorgen (bezorgkosten € 1,-). We rekenen op uw steun en zien u graag zaterdagochtend 30 maart. Neemt u dan gelijk uw lege statiegeldflessen mee?