Huwelijk van Benjamin van der Kuijl en Leanne den Herder

Vrijdag 20 september belooft het een feestelijke dag te worden voor Benjamin van der Kuijl en Leanne den Herder. Zij hopen elkaar dan in een kerkdienst in de Grote Kerk het jawoord te geven voor het aangezicht van God. Samen verlangen zij ernaar om te bidden om Gods zegen. Deze dienst begint om 13.00 uur en iedereen is hartelijk welkom. Eerder, op dinsdag 17 september beloven Benjamin en Leanne elkaar trouw in het gemeentehuis. ’s Avonds vindt er een trouwfeest plaats op het eiland Tiengemeten.
Sinds enkele maanden zijn Leanne en Benjamin betrokken in onze wijkgemeenten, waar we hen dan ook heel hartelijk welkom heten. We wensen hen een vreugdevolle dag toe, samen met hun ouders en verdere familie en bidden hen voor de toekomst Gods zegen toe.