Huwelijk van Gerben Spijkers en Annemarie Koppelaar

Als gemeente ontvingen we een ‘first class ticket’ voor de bruiloft van Gerben Spijkers en Annemarie Koppelaar. Zij hopen op vrijdag 22 september te trouwen. Allereerst geven zij elkaar om 13.00 uur het jawoord in het gemeentehuis. Daarna vervolgen zij hun gezamenlijke reis naar de Grote Kerk, waar om 14.15 uur hun huwelijk word ingezegend. Deze dienst vindt plaats onder verantwoordelijkheid van de protestantse gemeente van Maasland, de thuisgemeente van Annemarie. Ds. S. van der Hauw is de voorganger in deze dienst. ‘Ik ben van mijn lief, en mijn lief is van mij’, zijn de woorden uit Hooglied 6, waarmee Gerben en Annemarie uitspreken dat ze zich aan elkaar en met God verbonden weten. Na de kerkdienst wordt het feest voortgezet in Spek en Bonen. We wensen Gerben en Annemarie, samen met allen die hen lief zijn, een vreugdevolle dag toe en voor de toekomst Gods zegen! Gerben en Annemarie vestigen zich aan het Vivaldiplein 80, 4536 BH te Terneuzen.