Improvisatieconcert in Grote Kerk Sliedrecht

Op vrijdag 10 november wordt in de Grote Kerk te Sliedrecht een orgelconcert gegeven door de organisten Vincent Heitzer en Martin Zonnenberg.

Vincent Heitzer is cantor-organist van de Basilika St. Aposteln in Keulen.
Vincent en Martin werken al meerdere jaren samen, zo hebben zij uitwisselingsconcerten verzorgd met hun koren in o.a. Bonn en Oudenbosch.
Het idee ontstond om in Sliedrecht een improvisatieconcert te geven op bekende liederen en thema’s. Voor het concert kunt u ook uw lied bekend maken en wellicht wordt uw wens omgezet in een feestelijke improvisatie.
Met behulp van een een beamerpresentatie en een camera boven bij het orgel bent u getuige van het orgelspel, de spontane improvisaties en afwisselende acties van beide organisten. Tevens wordt op deze manier het repertoire toegelicht door beide musici zodat u nog meer zult genieten van de orgelmuziek.
Na afloop van het concert zijn cd’s verkrijgbaar. Een concert voor alle leeftijden.
De toegang bedraagt € 7,00 en de aanvangstijd is 19:30 uur.

zie ook: www.martinzonnenberg.nl