Interkerkelijke gebedsdienst Midden-Oosten

Vanavond wordt er een interkerkelijke gebedsdienst gehouden voor het Midden Oosten. In de afgelopen maanden zijn wij allemaal diep geschokt door de gebeurtenissen. Op ons netvlies staan de bombardementen op Gaza en de raketinslagen in Israƫl. Wij zijn geschrokken van de beelden van vluchtende moeders met hun kinderen en van de onthoofding van mannen. En te midden van al dat geweld bevinden zich eveneens onze broeders en zusters. Het voortbestaan van de christelijke kerk in het Midden-Oosten staat op het spel.

Het leek ons als voorgangers van de kerken in Sliedrecht goed om samen te komen en samen te bidden. Alle kerkgenootschappen zijn daartoe uitgenodigd. Deze interkerkelijke gebedsdienst wordt nu voorbereid door de predikanten van de Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt, de Nederlands Gereformeerde Kerk, de Gereformeerde Kerk en de Hervormde gemeente. Wij bevelen deze dienst van harte bij u en jou aan.