Inzamelen Voorjaarsmarkt

Vandaag kunt weer uw spullen brengen voor de Voorjaarsmarkt van 10:00-12.00 uur.

Wij werden de afgelopen inzamelavond erg enthousiast van de opkomst!  De rekken kunnen we lekker gaan vullen met kleding  en steeds meer bananendozen met boeken. Maar er kan en moet zeker nog meer bij!  Heren-, dames- en kinderkleding, tassen, riemen, boeken en handwerkartikelen zoals stof, garen, bolletjes wol, lint, haaknaalden enz. zijn weer van harte welkom! U kunt ons vinden in het pand van Vermaas op de Kerkbuurt, ter hoogte van restaurant ‘Kom aan tafel’.

U kunt zich natuurlijk ook nog steeds opgeven voor de kofferbakverkoop.  U laadt uw auto gewoon vol met spullen die u wilt verkopen en aan het einde van de markt geeft u de helft van uw opbrengst aan het HGJS; de andere helft mag u zelf houden. Zo bent u mooi van uw spullen af, heeft u een gezellige marktdag gehad en heeft u  ook nog eens uw steentje bijgedragen aan het jeugdwerk!

Als u zich op wilt geven voor de kofferbakverkoop of zelf niet in staat bent uw spullen te komen brengen op de bovengenoemde data, neem dan contact op met Margret de Kuiper.