Inzameling voorjaarsmarkt

We zijn nog steeds op zoek naar dames-, heren-, en kinderkleding, tassen, riemen, boeken en handwerkartikelen. U kunt uw spullen vanavond brengen tot 21:00 uur in het pand van Vermaas op de Kerkbuurt, ter hoogte van restaurant “Kom aan tafel”.

Heeft u uw zolder opgeruimd? Uw schuur leeggehaald? Kom uw spullen verkopen op de voorjaarsmarkt. U vult uw kofferbak en verkoopt uw spullen op de markt. De helft van de opbrengst is voor u en de andere helft voor het jeugdwerk. U bent van uw spullen af, u heeft een gezellige dag gehad en ook nog eens uw steentje bijgedragen aan het jeugdwerk!

Voor de kinderen is er een kleedjesmarkt. Zoek je speelgoed eens uit en kijk waar je niet meer mee speelt. Ga met je speelgoed op een kleedje zitten en probeer zo geld te verdienen. De helft van het geld is voor jou en de andere helft voor het jeugdwerk.

Als u zich op wilt geven voor de kofferbakverkoop, de kleedjesmarkt of u bent zelf niet in staat uw spullen te komen brengen, neem dan contact op met Margret Broer.

Hartelijke groet namens de Voorjaarsmarktcommissie!