Jeugddienst 25 september 2016 ‘Welkom’

Aanstaande zondag 25 september is het weer zo ver. De eerste jeugddienst sinds de zomervakantie. Het thema van deze avond is: ‘Welkom’. Tijdens deze dienst gaan we het hebben over Genesis 18: 1-8 en Romeinen 14: 1-13. In deze dienst in de Grote Kerk zal ds. H.J. van Wijnen uit Nieuwegein voorgaan. Ook zal er een band zijn, die ons muzikaal begeleidt: ‘All in One’ uit Ameide. De organist is Kees Kraaijeveld. Zoals altijd is er na de kerkdienst een gezellige afterparty in het CJMV-gebouw. Hapjes en drankjes worden verzorgd en natuurlijk is er de gelegenheid om even gezellig met elkaar na te kletsen over de dienst. Zet ook gelijk de volgende jeuggdienst dikgedrukt in je agenda: zondag 11 december 2016.

Heb jij leuke ideën voor de volgende jeugddienst, stuur dan een mail naar: wilcovanoord@kpnmail.nl of
hosdorp@hotmail.com
Vriendelijke groeten van de Jeugddienstcommissie