Jeugddienst

Zondag 9 juli is er weer een jeugddienst! Het thema is: ‘Lopen op het water?!’. De voorganger deze avond is Pal Balogh. Ook nu zal er weer een leuke band zijn die verschillende liederen voor en met ons komt zingen. Deze keer is dit Gospelband Exodus uit ons eigen Sliedrecht. De organist in deze dienst is Kees Kraaijeveld. De jeugddienst is in de Grote Kerk te Sliedrecht en zal om 18.00 uuur starten. We hopen je tijdens de jeugddienst te zien en neem gerust iemand mee! Wees allen van harte welkom!
De volgende jeugddienst is op D.V. zondag 24 september 2017 om 18.00 uur in de Grote Kerk. De voorganger is dan ds. J.W. Sparreboom. Heb jij leuke ideeën voor de volgende jeugddienst, stuur dan een mail naar: jeuggdienst@hervormdsliedrecht.nl.