Jeugddienst: ’Blij door de Bijbel!?’

Zondag 19 februari is de eerste jeugddienst van dit jaar! Het thema is: ‘Blij door de Bijbel’, waarin Handelingen 8: 26-39 behandeld zal worden. Ds. G van der Linden uit Waalwijk zal voorgaan in deze dienst. Ook nu zal er weer een leuke band zijn die verschillende liederen voor en met ons komt zingen. Deze keer is dit ‘Sweetwood Experiment’ uit Sliedrecht. De organist in deze dienst is Martin Zonnenberg. De jeugddienst is in de Grote Kerk te Sliedrecht en zal om 18.00 uur starten. We hopen je tijdens de jeugddienst te zien en neem gerust iemand mee! Ook zullen een paar jongeren hun favoriete bijbeltekst voorlezen en uitleggen waarom. Wees allen van harte welkom!

De volgende jeugddienst zal plaatsvinden op zondag 14 mei 2017 om 18.00 uur in de Grote Kerk te Sliedrecht. Dan zal ds. H.J. van Wijnen uit Nieuwegein voorgaan. Heb jij leuke ideeën voor de volgende jeugddienst stuur dan een mail naar: wilcovanoord@kpnmail.nl of hosdrop@hotmail.com.