Gespreksavond jeugdwerk

Wilt u weten hoe het er voor staat met het jeugdwerk in onze gemeente? Wilt u weten hoe onze jongeren er over denken? En wilt u meedenken en meepraten over de manier waarop we het jeugdwerk nog beter kunnen vormgeven om onze jongeren bij Jezus Christus en Zijn gemeente te brengen en te houden? Kom dan D.V. donderdag 31 maart naar de Maranathakerk!

Wat?

Gespreksavond over het jeugdwerk voor de 12- tot 18- jarigen in onze gemeente.

Wie?

Voor ouders, leidinggevenden, kerkenraadsleden en alle andere gemeenteleden die onze jongeren een warm hart toedragen.

Hoe?

Tijdens het eerste deel van de avond wordt u geïnformeerd over hoe het er voor staat met het jeugdwerk, wat onze jongeren er van vinden en hoe de Jeugdraad bezig is om het jeugdwerk verder te verbeteren.

Tijdens het tweede deel van de avond gaat u met ons en met elkaar in gesprek over het jeugdwerk. Waar bent u dankbaar voor? Waar maakt u zich zorgen over? Welke idee├źn voor verbetering heeft u?

Waar?

Maranathakerk

Hoe laat?

Inloop met koffie vanaf 19.30 uur. Start om 20.00 uur en sluiting om 22.00 uur.