KerkKlets – Dichter bij elkaar!

Inmiddels hebben we alweer twee afleveringen van KerkKlets achter de rug en de derde aflevering is aanstaande. Met een nieuw presentatorenduo: Hilde en Zeger.

Binnen de redactie (chique benaming voor clubje) kijken we met een heel positief gevoel terug naar de start. We worden er zelf blij van, maar belangrijker is natuurlijk dat we veel enthousiaste reacties zien en horen. De reden waarom we hiermee startten, lijkt een schot in de roos. Namelijk een impuls geven aan de onderlinge verbondenheid. Op de zondag zelf door voor en na de dienst allerlei activiteiten en mensen uit de gemeente voor het voetlicht te brengen. En met de app doordeweeks nog verder praten en zo de contacten warm houden. Dat kan door iet grappigs te delen, maar misschien is het ook mooi om juist iets persoonlijks te delen en/of iets dat inspirerend is.

Zonder uitgebreid onderzoek gedaan te hebben, lijken vooral jonge gezinnen aangesloten te zijn bij KerkKlets. Samen met jongeren lag daar ook onze eerste focus. Maar we haasten ons te zeggen dat natuurlijk iedereen welkom is. Iedereen van van 0 tot 100 kan gewoon meekijken en meechatten.

In onze redactie kijken we per week steeds wat er beter kan en zo schaven we het programma beetje bij beetje bij. Suggesties en feedback vanuit de gemeente zijn daarbij ook van harte welkom. Of misschien heb je iets dat de gemeente moet weten, nieuwtjes, informatie of wat voor onderwerp dan ook. Laat het ons gerust weten. Onze telefoonnummers vind je in de whatsappgroep. Moet je in de appgroep toegevoegd worden, dan kun je een berichtje sturen aan 06-45636468.

Verder blijft het natuurlijk gewoon improviseren en freewheelen en moet je niet alles al te serieus nemen. Maar dat was waarschijnlijk al wel duidelijk.

Zondag starten we om 10.25 uur. Vijf minuten eerder om op die manier vijf minuten voor de start van de dienst voor een zachte overgang naar de dienst te zorgen. Na de dienst plannen we ongeveer een half uur voor een korte terugblik op de preek, voor de gast(en) en voor de laatste (persoonlijke) weetjes.

Hebt u of heb jij het allemaal gemist tot nu toe? Google even KerkKlets en het is niet te missen!

Dichter bij elkaar!

Met vriendelijke groeten,

Hilde, Veerle, Florent, Zeger, Ronald en André