Kerst met Bach en Vivaldi

D.V. zaterdag 17 december 2016 hoopt kamerkoor Canticum Amicorum in samenwerking met het Zeeuws Vocaal Ensemble een bijzonder kerstconcert te geven, waarbij werken van Bach, Vivaldi en Gabrieli worden uitgevoerd. De locatie is de Oude Kerk in Zwijndrecht, Kerkstraat 49. Aanvang 20.30 uur; de kerk is open vanaf 20.00 uur. Beide kamerkoren staan onder leiding van Patrick van der Linden en worden begeleid door het Ars Musica Orkest. De cantates die worden uitgevoerd zijn ‘Wachet! betet! betet! wachet!’ (BWV70a) en ‘Herz und Mund und Tat und Leben’ (BWV147) van J.S. Bach. Daarnaast klinkt het ‘Gloria’ (RV591) van A. Vivaldi en het 14-stemmige ,Magnificat’ van G. Gabrieli. Kaarten voor dit veelbelovende concert zijn te bestellen via de website van Canticum Amicorum. In de voorverkoop kosten de kaarten  € 13,-; de prijs aan de kerk is € 17,-.

Voor meer informatie: www.canticumamicorum.nl.