Kerstavond dinsdag 24 december

Kerstavond
Om 18.30 uur begint in de Maranathakerk een serie van drie diensten onder onze (mede)verantwoordelijkheid.1
Het is het kinderkerstfeestdienst waarin ds. G.J. Mink voorgaat en die voorbereid is door een speciale commissie. Thema is: ‘Het perfecte plaatje’. Veel kinderen zullen een bijdrage leveren. Een kerstfeestelijk samenzijn. Nodig gerust andere kinderen en volwassenen uit om de verjaardag van de geboorte van de Here Jezus te vieren.
‘In een ander Licht’ is het thema van beide kerstnachtdiensten die we samen met de Gereformeerde Kerk organiseren. Tijdens de vroege kerstnachtdienst in de Grote Kerk, aanvang 20.30 uur, werkt het Alblasserwaards Vocaal Ensemble onder leiding van Henny Korevaar mee. Muzikale begeleiding is er eveneens van Jaco van de Graaf en Gert-Jan Scherff. Het belooft een muzikale dienst met een traditioneel karakter te worden.
Aan de tweede late kerstnachtdienst werkt de Praiseband ‘All in One’ uit Ameide mee. Deze dienst, die om 22.30 uur begint en in de Gereformeerde Kerk plaatsvindt, heeft een meer eigentijds karakter. In beide diensten gaan ds. A.L. Veerman en ds. J.W. Sparreboom voor.

Gezegende diensten gewenst!