Kerstconcert Praise Him

Ter afsluiting van haar 25-jarig jubileum houdt het Chr. Gemengd Drechtstedenkoor ‘Praise Him’, onder leiding van dirigent Jan Quintus Zwart, op 22 december 2018 haar inmiddels befaamde ‘Kerstfeest in de Grote Kerk’ te Dordrecht. Medewerking wordt verleend door Harry Hamer, orgel, Ronald IJmker, vleugel, en Noortje van Middelkoop, panfluit. Achter de koorhekken zal weer een groot projectiescherm opgesteld staan, zodat bezoekers niets hoeven te missen. Ondanks dat de kerk niet verwarmd is, zullen er hartverwarmende klanken te horen zijn. Na afloop worden de concertgangers traditioneel onthaald met Glühwein of warme chocolademelk. Het concert begint om 19.30 uur; de toegang is € 10,-, voor kinderen tot 14 jaar gratis. Kaarten via: 0651342620, info@praisehim.nl of www.praisehim.nl.