Kerstfeest Regenboog sr. en Regenboog jr.

Op D.V. vrijdag 20 december hopen wij ons Kerstfeest te vieren. Iedereen is welkom, want er is plaats genoeg in de Maranathakerk. Om 19.00 uur staat er koffie en frisdrank klaar met wat lekkers, om 19.30 uur begint het Kerstfeest. We gaan met elkaar luisteren naar het Kerstverhaal  en kijken naar prachtige platen die gaan over de geboorte van de Heere Jezus in Bethlehem. Regenboog jr. zingt een mooi  lied en met elkaar beelden ze  iets uit tijdens de vrije vertelling. Theo Bakker geeft een  concert op zijn keyboard, hij wil hiermee geld inzamelen voor de Filippijnen. Johan Hak zingt solo ‘’Stille nacht’’ voor ons. Er worden mooie gedichten opgezegd door Cora, Marianne, Leontyne en Christa. Wilt u of jij een bijzonder kerstfeest meemaken,  kom dan op 20 december naar de Maranathakerk!
Namens alle clubleden van harte welkom!
Elianne, Dennis, Denise, Jelle, Daniel, Karin, Nathalie, Ruben, Dirk, Jolanda, Arie, Janny, Jolanda, Fiona, Leontyne, Cora, Margo, Marianne, Peter, Johan, Ellie, Adri, Jannie, Sigrid, Janny, Annemarie, Nanda, Christa, Johan, Adrie, Joost, Coby, Gerda, Theo, Hans, Adrie