Kinderbiddagdienst

Woensdag 8 maart wordt een kinderbiddagdienst georganiseerd voor de kinderen uit onze gemeente. Deze dienst zal plaatsvinden om 14.30 uur in de Grote Kerk en zal in het teken staan van “God hoort”. Het leek ons een leuk idee om de betekenis van Biddag een concrete invulling te geven. We organiseren deze dag dan ook een inzamelingsactie voor de Voedselbank. Van de Voedselbank hebben we begrepen dat zij met name op zoek zijn naar goederen zoals zonnebloemolie, rijst, suiker en snoep, maar uiteraard zijn andere goederen ook van harte welkom! Wij willen jullie vragen om allemaal iets mee te nemen zodat we een mooie bijdrage kunnen leveren aan de Voedselbank en de kinderen leren dat God hoort en werkt door mensen heen. Bij de ingang van de kerk zal een aantal kratten staan waarin deze goederen voor de aanvang van de dienst gedeponeerd kunnen worden. We rekenen op jullie medewerking!

Groetjes, Annemieke Faro & Zamira Hilgeman