Kinderdankdagdienst

Op de Dankdag voor gewas en arbeid, woensdag 4 november, is er ’s middags een dienst, speciaal op de kinderen gericht, in de Grote Kerk.
We beginnen om 14.30 uur. Het thema is: ‘Dank God in alles’. Hierbij gaan we ons verdiepen in wat Paulus meemaakt tijdens de woeste zeereis over de Middellandse Zee. Heel veel ellende. Een dreigende schipbreuk. Veel lawaai. Veel onenigheid. En wat doet Paulus: hij dankt! Heel leerzaam.
Muzikale medewerking verlenen pianist Jaco van de Graaf en een trio onder leiding van Rianne Stouten.
In deze dienst zijn alleen kinderen in de basisschoolleeftijd welkom. Het wordt dus een dienst qua organisatie en bezoekers als die van de wekelijkse kinderkerk. Uiteraard is de dienst ook via de livestream te volgen. Kijk met jullie kinderen!