Koor- en samenzangconcert Grote Kerk Dordrecht

Op D.V. 8 november zal er een groot koor- en samenzang-concert gehouden worden in de Grote Kerk van Dordrecht. Medewerkenden van deze avond zijn ‘Mannenkoor Ichthus’ o.l.v. Martin Zonnenberg uit Sliedrecht en ‘Jongerenkoor Jigdaljahu’ o.l.v. Bert Noteboom uit Barendrecht. Overige medewerkenden van deze avond zijn:
Orgel – Marco den Toom, vleugel – Lennart Moree, dwarsfluit – Kees Alers, tenor – Jaco van Houselt. De avond zal beginnen om 19.45 uur, de deuren zullen om 19.15 uur open gaan. De toegangsprijs voor volwassenen is € 7,50 en kinderen tot en met 12 jaar zijn gratis. De kaarten zijn bij de ingang van de kerk verkrijgbaar, maar kunnen ook via de website www.jigdaljahu.nl gereserveerd worden. Wanneer u reserveert, bent u verzekerd van een mooie plaats. De gereserveerde plekken worden 10 minuten voor aanvangstijd vrij gegeven.