Late Summer Fair/Open Monumentendag

We herinneren u graag aan de mogelijkheid om vrijdagavond 8 september tussen 19.00 en 21.00 uur tijdschriften (m.b.t. het thema ‘Boeren, burgers en buitenlui) in te leveren in de Grote Kerk.
Degenen die willen helpen met de tentenbouw, kunnen zich zaterdagochtend vanaf 7.00 uur melden.
Heeft u tijd en zin om wat lekkers te bakken voor de medewerkers van deze dag? Dit kan op de dag zelf worden afgegeven in het Dienstgebouw.
Komt u zaterdag 9 september ook gezellig langs bij alle activiteiten in en rond de kerk? Binnen is een tentoonstelling van ruim 30 doopjurken, u kunt oude doopboeken zien, films kijken van diverse activiteiten (kinderkamp e.d.) en er is muziek. Om 10.30, 13.30 en 15.00 uur zal het orgel bespeeld worden. De orgelgalerij is dan open. Van 11.30 tot 12.30 uur zingen we met elkaar o.l.v. Rianne Stouten. Van harte welkom! Op de dijk is een sfeervol terras en boekverkoop. Naast de toren vindt u/jij een gezellige zithoek, waar men ook kan handletteren en genieten van muziek van Sweetwood Experiment! Bovenaan de dijk zal ook de evangelisatiekraam staan. We vragen om uw voorbede voor de mensen die overdag met bezoekers in gesprek zullen gaan en/of iets mee kunnen geven. Dat de ontmoetingen en activiteiten tot zegen mogen zijn van alle bezoekers.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Paula Redelijkheid, 0184 410276.
Namens de evangelisatiecommissies van de vier wijken,
Paula Redelijkheid en Marcel Kornet