Ledencontactmiddag PCOB, Afdeling Sliedrecht

Op dinsdagmiddag 23 september is de eerste PCOB ledencontactmiddag van dit seizoen. Zoals gebruikelijk: In de Maranathakerk, Lijsterweg 2 in Sliedrecht. De middag begint om 14.00 uur. De zaal is geopend vanaf 13.30 uur. De presentatie, getiteld: “Uitleg over muziekinstrumenten”, wordt verzorgd door de heer K. Blokland uit Barendrecht.
Hij geeft uitleg over een 20 tal exotische muziekinstrumenten. Instrumenten die u misschien wel eens heeft gezien tijdens een vakantie zoals: de dulcimer, een snareninstrument uit India, een knieviool uit Egypte. De sitar is een snaarinstrument en komt traditioneel uit de Hindoestaanse muziek. De ocarina uit Italië en de harp uit Oostenrijk. De heer Blokland bespeelt zelf deze instrumenten en zingt er ook bij. Het belooft een interessante en muzikale middag te worden.
Wanneer u niet meer in de gelegenheid bent om de contactmiddagen te bezoeken omdat de reis te vermoeiend is, dan kunt u zich opgeven voor vervoer naar de Maranathakerk bij de heer A. Huisman, telefoon 0184-420657.