Lidmatenkring ‘Maranatha’

Je hebt openbare geloofsbelijdenis afgelegd. En dan… Je lijkt wel in een gat te vallen. Er waren de regelmaat, de bezinning, het onderlinge gesprek, de opbouw en verdieping van het geloof, het zoeken van antwoorden op vragen van geloof, leven en kerk. En opeens lijkt het over.
Dat hoeft niet. Graag willen we in het komende seizoen nadenken over specifieke onderwerpen die door deelnemers worden aangedragen. De kring staat open voor belijdende leden van 18 tot 90 jaar die in de afgelopen jaren belijdenis gedaan hebben.
We komen dit seizoen een keer of vijf bij elkaar.
Vrijdagavond 23 september is de eerste keer in het nieuwe seizoen. Vanaf 20.00 uur bezinnen we ons in de Maranatha Kerk op de vraag hoe we een getuigend leven kunnen leiden. Een toespitsing krijgt de vraag: hoe vertel ik op een eenvoudige manier aan iemand die op mijn weg gekomen is wat de inhoud van het christelijk geloof is, waarom je er goed aan doet om te geloven en de weg waarlangs je tot geloof komt. We zullen de Bijbel openslaan bij het gesprek van de Here Jezus met de Samaritaanse vrouw (Johannes 4).
Iedereen is van harte welkom. Ook mensen die een keer willen komen kijken, ontvangen we met open armen.