Manna clubbijeenkomsten week 48

Maandagavond 23 november
Hoi allemaal! De afgelopen twee clubavonden hebben we gewerkt aan ons eigen jengaspel. Wat is ie leuk geworden he en wat was het spannend wanneer de toren om zou vallen!
De volgende keer staat er weer wat leuks op het programma, hopelijk zien we jullie dan weer!
Groetjes, Anne-Marie en Mark.

Woensdagavond 25 november
Hoi jongens en meiden, wat hebben we afgelopen woensdag diep moeten nadenken over de zwarte bladzijde van het woordenloze boek. Waar komt zonde vandaan en wat is het nu precies? Je kunt vast zitten door zonden (weten jullie het nog, de plakbandbol?), maar gelukkig is er een uitweg. Zo hebben we ook een doolhof gemaakt. Wat een herrie was dat. Maar ook erg leuk en gezellig! De volgende keer gaan we aan de slag voor een kerstversiering van de Maranatha Kerk en spelletjes.
Groetjes, Geralise en Colette.

Donderdagavond 26 november
Hallo jongens en meisjes, vorige week donderdag zijn we begonnen met de kerstversieringen voor de ramen van de Maranatha Kerk. Volgende week donderdag hopen we ze af te maken. Komen jullie dan allemaal weer?
Groetjes van Samira, Tessa en Suzanne.