Mannaclub groep 3/4

Locatie: CJMV-gebouw, Stationsweg 29
(ingang aan de achterkant/Rembrandtlaanzijde)
Info: mannaclubs@hotmail.com

Mannaclub groep 3/4vrijdag 21 februari 19.00-20.00 uur
Dag clubkids,
Vol spanning keken jullie naar de strandjutter toen hij de fles in zijn kussensloop kapotsloeg met een hamer. En wat gaat hij doen met de schatkaart die er in zat?
Komende vrijdag zullen we vast meer weten. Afgelopen keer hebben we gelezen
over de schat in de akker en de parel. Deze keer ontdekken we meer.
We zien jullie graag in de grote zaal.
Groetjes, Rieneke, Tessa en Zamira.

Missie voor vervolgde Christenen in Irak
Alle clubs sparen lege statiegeldflessen, statiegeldbonnen en donaties voor Nico Leerlooijer en zijn missie voor de vervolgde Christenen in Irak. Meer weten? Kijk dan op www.muskathlon.com. Wil je ons helpen, spaar dan met ons mee! Bel, app of mail gerust naar ons. Wij komen de lege flessen graag bij u/je ophalen (tel. 06 47605832 of e-mail: mannaclubs@hotmail.com). Nemen jullie de flessen ook weer mee naar de club?

Bouw je mee aan een clubuur?
We zijn op zoek enthousiaste vrijwilligers voor onze clubs. Voor groep 3/4 en groep 7/8 zijn we op zoek naar leiding (16+). Denk en organiseer mee om iedere 2 weken een fantastisch leuk clubuur neer te zetten. Je wordt uiteraard begeleid. Voor groep 3/4 en 7/8 zijn we ook op zoek naar helpende handen. Ben jij 12+ of juist een stoere opa of oma? Kom ons team dan helpen. Bel, app, mail of loop gewoon eens langs! (0647605832/mannaclubs@hotmail.com).