Mannaclubactiviteiten week 16

Doe je mee met ons? We maken vrienden, fantasierijke creaties, spelen spannende spellen en horen de mooiste verhalen over God in de gezellige bovenzaal van het CJMV-gebouw, Stationsweg 29 (ingang aan de achterkant/Rembrandtlaanzijde).

Filmavond
17 maart hebben we een filmavond gehad. Wat super leuk dat er 50 kinderen zijn komen kijken. Volgend jaar houden we zeker weer een filmavond!

Mannaclub groep 7/8
Hoi allemaal,
Afgelopen maandag hebben we leuke spelletjes gedaan. Zijn jullie er maandag 16 april om 19.00 uur weer? Dan is de laatste keer van het seizoen en gaan we dus iets bijzonders doen! Groetjes, Mark en Charlotte

Mannaclub groep 5/6
Hoi jongens en meiden van groep 5 & 6,
De vorige keer hebben jullie coole houten raceauto’s gemaakt en versierd! Woensdag 18 april om 19.00 uur is de laatste clubavond, dan gaan we natuurlijk iets leuks doen. Wees erbij!
Groetjes, Colette en Mariët

Mannaclub groep 3/4
Dag allemaal,
Vorige keer hebben we al heel veel voorbereidingen gedaan voor onze goochelshow. De laatste clubavond vrijdag 20 april gaan we eerst nog eens oefenen in de Grote Zaal en om 20.00 uur sluiten we af met een verbazingwekkende show voor ouders, broertjes, zusjes, opa’s, oma’s en iedereen die wil komen kijken! Om 5 voor 8 gaat de zaal open.
Groetjes, Anja, Larissa en Rieneke