Matthäus Passion opnieuw in Sliedrecht!

Op zaterdagavond 5 april a.s. wordt, nu voor de 10e keer op deze plaats, de bekende Matthäus Passion uitgevoerd door het oratoriumkoor Soli Deo Gloria. Om dit stuk in de volledige bezetting ten gehore te kunnen brengen is het koor aangevuld met een 50-tal ervaren projectleden. Met daarbij nog het meisjeskoor Chantibelle o.l.v. Ilona Vooijs kunnen alle partijen zo goed vertolkt worden. Verder wordt medewerking verleend door de volgende solisten: Marten Smeding (evangelist), Sander Heutinck (Christus), Florien Hilgenkamp (sopraan), Eline Harbers (alt), Aart Mateboer (tenor) en Julian Hartman (bas). Instrumentale begeleiding wordt gegeven door het Hollands Symfonie Orkest, Cassandra Luckhardt (Viola di Gamba) en André de Jager (orgel). De algehele leiding is in handen van Pim Overduin. Het concert vindt plaats in de Grote Kerk, Kerkbuurt 131 te Sliedrecht. Het concert begint om 19.30 uur maar de kerk is al open om 19.00 uur. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij leden van het koor of te reserveren via janybrouwer.hahbo@hetnet.nl.

Een toegangskaart kost in de voorverkoop € 25,- en aan de kerk € 27,50.