Met Ichthus op weg naar Kerst

Het Christelijk Sliedrechts Mannenkoor Ichthus geeft zaterdag 19 december 2015 een kerstconcert in sporthal De Lockhorst.  Het 170 leden tellende mannenkoor staat onder leiding van de bekende musicus Martin Zonnenberg.

Het concert heeft als titel ‘Met Ichthus op weg naar Kerst’. Sharon Kips verleent als soliste haar medewerking aan de avond. Verder doen mee: Marjolein de Wit, fluit; Jan Willem van Delft, piano; Mark Dekker, basgitaar; Elisa Krijgsman, gitaar; Marcel Zimmer, slagwerk. Het programma bestaat uit bekende en goed in het gehoor liggende kerstliederen die iedereen kent. Naast koorzang is er samenzang, zingt Sharon enkele solo’s en zijn er twee instrumentale intermezzo’s te beluisteren.

Het concert begint om 19.30 uur.  De deuren van de zaal gaan om 18.45 uur open. Kaarten kosten in de voorverkoop, tot 12 december, € 15,-. Na 12 december zijn de toegangsbewijzen € 17,50. De kaartverkoop loopt via de koorleden, de website van het koor of telefonisch, tel. 0184-691996. De kaarten zijn inclusief een consumptie.