Moederkring ‘Op weg met de ander’

Het nieuwe seizoen gaat ook voor de moederkring weer beginnen. Op dinsdagmorgen 27 september hopen we elkaar te ontmoeten als moeders van een kind met een beperking. Bent u nog nooit geweest en voelt u zich wel aangesproken voor deze kring, dan bent u van harte welkom. We komen samen in zaal Bovendijks bij de Grote Kerk in Papendrecht, Kerkbuurt 80. Vanaf 9.30 uur staat de koffie/thee klaar en om 9.45 uur beginnen we. We bespreken allerlei onderwerpen die onze gezinnen aangaan, de vreugden en de zorgen rondom ons kind met een beperking. We sluiten de morgen af om 11.30 uur, zodat ieder ook weer op tijd terug kan zijn voor de kinderen die uit school komen. Onze kring komt samen rondom een geopende Bijbel, om ook van daaruit onze weg te zoeken in ons leven. Van harte welkom.

Wilt u meer informatie, bel gerust: Lies van Vliet: 0786157058/Marjan Rietveld: 0786156596