Monumentendag / Late Summer Fair

Zaterdag 8 september: Monumentendag / Late Summer Fair

Voor zaterdag a.s. zijn vanaf 9 uur naast de Artist’s Impression allerlei activiteiten rondom en in de Grote Kerk georganiseerd. Het thema van de dag is ‘Goed nieuws voor Europa’. (Zie ook de achterpagina van dit Kerkblad).
Hartelijk dank aan een ieder die zich heeft opgegeven om te helpen. Heel mooi om dit met elkaar te doen. Wilt u ook bidden om een zegen voor die dag?

Oproep: wilt u ook uw bijdrage leveren aan deze evangelisatie-activiteit? Iets lekkers maken voor bij de koffie voor de medewerkers die de hele dag in en rond de kerk aanwezig zullen zijn wordt enorm gewaardeerd. U mag het zaterdag afgeven in het Dienstgebouw. Omdat de koster zijn arm heeft gebroken doen we ook nog een oproep voor het schoonmaken van de kerk vanaf 16.00 uur zodat zondag het gebouw weer keurig is voor de erediensten. Spontane acties worden enorm op prijs gesteld!
Zondagmorgen 9 september om 9.30 uur zal er in de Grote Kerk een dienst gehouden worden o.l.v. ds. Mink die in het teken zal staan van Handelingen 16, de tekst waarop de kunstwerken zijn geïnspireerd die gemaakt zijn voor de Artist’s Impression. In deze dienst zullen ook de kunstwerken te zien zijn en gebruikt worden ter ondersteuning van de preek. Iedereen is van harte uitgenodigd om deze dienst bij te wonen.

Leendert Hofman en Paula Redelijkheid