‘Mooie dag’-Paasconcerten door Marcel & Lydia Zimmer

Op zaterdag 1 april hopen Marcel en Lydia Zimmer 2 concerten te komen geven in Sliedrecht; een middag-concert speciaal voor kinderen vanaf 4 jaar en een avondconcert gericht op volwassenen. De concerten vinden plaats in de Gereformeerde kerk, Middeldiepstraat/hoek Oranjestraat te Sliedrecht. Het middagconcert begint om 16.00 uur en het avondconcert begint om 20.00 uur. Het thema ‘Mooie dag’ zal in de liederen, de verhalen en illustraties naar voren komen. Deze concerten worden georganiseerd door Zingen in de Kerk, een initiatief van de Protestantse Kerk in samenwerking met Kerk in Actie. Tijdens deze concerten zal aandacht gevraagd worden voor het werk van Kerk in Actie. Voor meer informatie en het reserveren van tickets (€ 3,- p.p. voor de middag, € 5,- p.p. voor de avond) kunt u terecht op de website www.zingenindekerk.nl.