Muzikale avond met al onze organisten voor Open Doors en afscheid Arjan Versluis

Op 22 maart is er een prachtige muzikale avond in de Grote Kerk met o.a. vierhandige improvisatie van Arjan en Martin, doorlopende improvisatie van alle organisten, orgel, piano, een verrassend leuk moment voor de kinderen en samenzang. Het is dus een avond waarin de serieuze noot wordt afgewisseld met een knipoog. Tevens nemen we op deze avond afscheid van onze organist Arjan Versluis. Zoals u wellicht al vernomen hebt is Arjan aangesteld als organist van de Grote Kerk van Gorinchem. Na afloop is er gelegenheid om Arjan de hand te drukken. Aan deze avond werken de 7 organisten van Hervormd Sliedrecht mee.

We willen tijdens deze avond zoveel mogelijk geld ophalen voor een bijzondere sponsoractie van Arjan Versluis. Arjan gaat in het najaar van 2019 een marathon lopen in Zuid-Korea en de opbrengst gaat naar de stichting Open Doors.

De Grote Kerk is open vanaf 19.00 uur en de avond start om 19.30 uur. Welkom, voor jong en oud!

Met vriendelijke groeten namens het organiserend comité,
Jan Willem Westland.