Muzikale Israëlavond met Richard Frieden en Eric Lagerström & band

Op zaterdag 8 oktober 2016 organiseert de Evangelische Gemeente Jozua, Sikkelstraat 2 in Dordrecht een inspirerende en muzikale Israëlavond met als thema “Bid voor de vrede van Jeruzalem”. Een avond met medewerking van Richard Frieden als gastspreker en Eric en Tanja Lagerström, muzikale omlijsting.

Richard Frieden is oprichter van de stichting “Do Hope” een organisatie in Jeruzalem met een hart voor kunst en voor jonge mensen in nood. Ze bieden kansarme jongeren de mogelijkheid om in een veilige omgeving hun creatieve talenten te ontdekken. Verder ligt de focus op het bieden van praktische hulp aan kwetsbare mensen zoals voedsel- en kledinghulp, nieuwe schoolspullen, sportactiviteiten en community-avonden voor tieners. Evangelische Gemeente Jozua heeft zich verbonden aan deze stichting en heeft Richard uitgenodigd om te komen spreken in Dordrecht.

De avond zal muzikaal omlijst worden door Eric Lagerström & band en wordt door hen afgesloten met een feestelijk concert. De avond begint om 19.30 uur en de toegang is gratis. Wel is er een collecte t.b.v. het werk van Richard Frieden en ter bestrijding van de kosten.

Voorafgaand, vanaf 13.00 uur, is er een open huis. Gerda en Wim Fiole, consulenten voor Christenen voor Israël en Israël Producten Centrum zullen deze dag aanwezig zijn in het gebouw van Jozua voor informatie en verkoop van producten. Bij aankopen vanaf  € 25,- ontvangt u een exclusief cadeau uit Israël. De boekenshop van Jozua is ook geopend.

Meer informatie via www.jozua.nl.