Nacht van gebed

In de nacht van 30 april op 1 mei organiseren we traditiegetrouw de nacht van gebed in de Grote kerk van Sliedrecht. Het is ons verlangen om als Kerk van Christus onze God groot te maken in gebed. Net als vorig jaar nodigen we veel kerkgemeenschappen uit. Toen waren we dankbaar verrast dat uit allerlei kerkgenootschappen bezoekers zijn geweest.

De nacht van gebed begint op donderdag 30 april om 23.00 met een welkomstwoord waarbij enkele liederen worden gezongen met elkaar. Dan worden er kleine groepjes gemaakt en gebedspunten worden uitgedeeld. Aan het einde van het uur komen we weer bij elkaar om God te danken met een afsluitend lied. Dit zal elk uur herhaald worden tot de laatste groep om 6.00.

Discipelschap in de praktijk
Nacht van gebed

30 april starten we om 23.00 de gebedsnacht met een welkomstwoord en zingen we met elkaar.
We zullen bidden voor gezinnen en huwelijken, kerkelijke gemeentes en christelijke leiders, evangelisatie en zending, Israël, vervolgde christenen en vrede in de wereld.

Na een uur komen we weer bij elkaar om God te danken met een lied.
Dit zal elk uur herhaald worden tot de laatste groep die start om 6.00.
De tijden zijn als volgt:

23.00 – 0.00
0.00 – 1.00
1.00 – 2.00
2.00 – 3.00
3.00 – 4.00
4.00 – 5.00
5.00 – 6.00
6.00 – 7.00

U kunt aan het begin van ieder uur aanschuiven, deelnemen aan meerdere gebedsuren is natuurlijk mogelijk!

Strijdt u mee in gebed?

Namens commissie gemEENte zijn