Najaarszendingcollecte 6 november 2016

In Colombia hebben veel mensen dagelijks te maken met angst en onrecht. Er zijn namelijk diverse strijdende partijen, die heersen in het land, zoals de guerrilalegers, de overheid, paramilitairen en de drugsmaffia. De Mennonietenkerk (IMCOL) heeft het project “Geloven en verzoening” opgezet. Inge Landman werkt aan dit project mee, als uitgezonden medewerker van Kerk in Actie. In het dagelijkse leven van Colombia is er vrijwel geen aandacht voor slachtoffers van de gewapende conflicten, die telkens plaatsvinden. Dankzij het project “Geloven en verzoening” kunnen bijbelstudies plaatsvinden, waar bijbelteksten rond thema’s als gerechtigheid, waarheid en vergeving worden besproken en gedeeld wordt wat zo’n tekst kan betekenen in de levens van de mensen in Colombia. Door de bijbelstudies hopen de mensen meer vrede en rust in hun hart te krijgen, want daar snakken ze naar in Colombia. Laten wij hen daarbij helpen door gul te geven in de najaarszendingcollecte, aanstaande zondag.

Zendingcommissie wijk 1 en 2