[OdS] Mannenvereniging

Ook onze mannenvereniging is weer bezig om uit zijn zomerslaap te ontwaken. Wij zijn onze bijeenkomsten op de 21e september begonnen in de kleine zaal van de Maranatha Kerk. Op het rooster stond Zacharia 4: het vijfde visioen over de gouden kandelaar en de twee olijfbomen, met als inleider J.M. van Wijk. Niets van het werk in het Koninkrijk van God komt tot stand zonder de Heilige Geest. Dat gold voor de herbouw van de tempel, dat geldt ook nu voor alle werk in de gemeente. Sprekend aan het begin van een winterseizoen! Wij hopen onze volgende bijeenkomst op de 4e oktober te hebben om 19.45 uur. Dit is een bijzondere vergadering omdat het ook de jaarvergadering is. Zoals dan te doen gebruikelijk hebben we dan een spreker van buitenaf, in dit geval ds. S.J. Verheij, die voor ons hoopt te spreken over:

’Christus als het hart van de toekomstverwachting’. Leden, echtgenotes en andere belangstellenden zijn dan van harte welkom om 19.45 uur op onze bovengenoemde vergaderplek.

Van ons vernieuwde verenigingsblad MANkracht liggen exemplaren in het witte kastje links in het portaal van de Maranatha Kerk om mee te nemen.