Oefenen middagdienst Biddag

Op 14 maart is het Biddag. ‘s Middags is er dan een kerkdienst speciaal voor jullie. De kinderen die op de basisschool zitten, mogen met Biddag en Dankdag aan het begin van de dienst altijd naar voren komen om een aantal liederen te zingen. Dat gaan we in deze middagdienst weer doen, maar deze keer samen met het kinderkoor Laudate Deum. Zij zullen het zingen van de liederen dit keer organiseren. Het kinderkoor nodigt daarom alle kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar (die graag voorin de kerk willen meezingen) van harte uit om de liederen vooraf samen te komen oefenen. Daardoor ontstaat er een mooi kinderkoor en kunnen we op Biddag goed voorbereid prachtige liederen zingen tot eer van God! Tijdens de twee oefenavonden zullen we ook bespreken waarom we met Biddag naar de kerk gaan. Dus, wil je graag meezingen met Biddag voorin de kerk, kom dan op maandagavond 5 en 12 maart van 18.45 tot 19.45 uur oefenen in de Handpalm. Van harte welkom! Een liedblad met de liederen die jullie gaan zingen, krijg je op de eerste oefenavond. Mocht je nog vragen hebben over het oefenen, dan kun je mailen. We hopen met elkaar op een mooie en fijne dienst!