Open Deur-dienst

Op zondag 21 maart organiseren de Gereformeerde Kerk en Hervormd Sliedrecht  in de Grote Kerk om 18.00 uur een Open Deur Dienst, live online te volgen via www.gksliedrecht.nl en www.hervormdsliedrecht.nl.
‘I’ll push you’ is een aangrijpende en ontroerende film over twee vrienden die een pelgrimage naar Santiago de Compostella maken. Justin is echter door een progressieve ziekte rolstoel gebonden, maar Patrick is vastbesloten om hem te duwen. Het is een verhaal over vriendschap, vertrouwen en hoop. De tocht die deze beide vrienden hebben afgelegd, heeft ook een bemoedigende betekenis voor ons. Hoe houden wij het vol op onze levensreis? Waar herkennen wij die ontroerende liefde en nabijheid, die je weer in beweging brengt?
In de Bijbel worden we ook aangespoord om vol te houden en niet op te geven. In de Hebreeënbrief lezen we dat we omringd worden door een wolk van geloofsgetuigen, die ons aansporen om vol te houden. Misschien komen we tot de ontdekking dat wij op onze levensreis niet degene zijn die duwen, maar die geduwd of gedragen worden.
De muzikale ondersteuning wordt verzorgd door Jaco van de Graaf, Rianne Stouten en Talitha Stouten. Iedereen is van harte welkom om deze dienst live (online) bij te wonen! Wees welkom!