Open Huis 16 februari

“Bekommer u om de noden van de heiligen  en wees gastvrij.” Romeinen 12:13

Vind u/jij het erg leuk om mensen uit de gemeente beter te leren kenen en vind u/jij het ook leuk om een beetje gastvrij te zijn?
Na de dienst van 16 februari willen wij als gemeente “open huis” houden. Dit betekent dat u na de ochtenddienst van harte welkom bent bij verschillende adressen van gemeenteleden om een bakkie te doen.
Het is de bedoeling dat we een aantal adressen verspreid door Sliedrecht hebben waar u terecht kunt voor wat gezelligheid. Deze adressen worden gemeld in de Kerkblad van vrijdag 14 februari, en zullen ook opgehangen worden op het notitiebord bij de ingang van de Maranatha kerk.
Vindt u het ook leuk om uw huis open te stellen om mede gemeenteleden te verwelkomen?
Laat dit dan weten aan Robert-Jan en Gillian Gort
familiegort@yahoo.co.uk of 0184-422521

De volgende huizen hebben al gemeld open te staan na de ochtenddienst. Stel deze mensen niet teleur en ga uit de dienst een bakkie doen! Een leuke manier om elkaar beter te leren kennen als gemeente. U bent van harte welkom bij de volgende adressen:
– Familie Heijstek, Jac. P. Thijssesingel 44
– Familie Willemsen, De Horst 1
– Gert en Rita de Bruin, Waalstraat 73
– Ernst en Ineke van der Vlist, Koningsweer 5
– Romano en Lianne van den Dool, Rembrandtlaan 61a
– Robert-Jan en Gillian Gort, Kroonstraat 28
Kent u deze mensen niet zo goed of helemaal niet, maakt niet uit, u bent welkom, daarom heet het Open Huis. Deze adressen zullen ook opgehangen worden op het notitiebord bij de ingang van de Maranathakerk.