OpenDeur-dienst 40 jaar Stichting de Hoop!

D.V. zondagavond 15 november om 18.00 uur zal in de Maranathakerk┬áde derde OpenDeur-dienst van 2015 worden gehouden. Het thema van de dienst is: “40 jaar Stichting de Hoop!”. Als u in de gelegenheid bent om mensen uit te nodigen voor deze dienst, moet u dat zeker doen. Het is namelijk een goede gelegenheid om iemand die minder bekend is met de boodschap van Christus mee te nemen naar onze kerk! Deze dienst is extra bijzonder omdat we aandacht besteden aan het 40-jarig bestaan van Stichting de Hoop. De Hoop is een hulpverleningsinstelling voor mensen die lijden aan psychiatrische en verslavingsproblemen. Ds. Sparreboom verzorgt de meditatie en in deze dienst zal iemand een getuigenis afleggen van het verlossende werk van onze God. Muzikale medewerking wordt verleend door Marjolein de Wit en Martin Zonnenberg. U en jij bent van harte welkom en we hopen dat u iemand meeneemt!

Vriendelijke groet,
de OpenDeur-dienst-commissie