OpenDeur-dienst De overwinning!

A.s. zondagavond, 1 maart, om 18.00 uur zal in de Grote Kerk de eerste OpenDeur-dienst van 2015 worden gehouden. We willen met elkaar nadenken over het thema: ”De overwinning!” De wereld staat in brand. Oorlogen, rampen, racisme, christenvervolging, en wat al niet meer. Wij mogen uitzien naar Gods Koninkrijk. Hij heeft de overwinning voor ons behaald. Ook al moeten we nu dan nog lijden, in dit alles zijn we meer dan overwinnaars door Hem, die ons heeft liefgehad. Hij maakt alle dingen nieuw! Een boodschap die vast meer mensen willen horen dus een goede gelegenheid om iemand die minder bekend is met deze boodschap, mee te nemen naar onze kerk! Ds. Tanghé zal in deze dienst voorgaan. Muzikale medewerking wordt verleend door gospelband Breakfree. U en jij bent van harte welkom!

Vriendelijke groet,
De OpenDeur-commissie