Oproep voor kerkklussers

Overeenkomstig de wens en de noodzaak heeft het College van Kerkrentmeesters in 2013 bepaald dat de werkzaamheden in en rond de kerken en gebouwen zoveel mogelijk in eigen beheer met vrijwilligers worden uitgevoerd. Joost de Kock en Piet Mudde zullen dit gaan coördineren. De werkzaamheden zullen o.a. bestaan uit schilder- en sauswerk, klein elektra-, timmer-, straat- en graafwerk, diverse reparatiewerkzaamheden en hulp bij het groot onderhoud van het Naber-orgel a.s. zomer. Wij willen het werk zoveel mogelijk op dinsdag overdag gaan uitvoeren! In 2012 hebben wij met een enthousiaste groep personen de vloer van de Grote Kerk opnieuw geschilderd; er was een hele fijne sfeer en we hopen dat graag voort te zetten. Wilt u wat tijd en energie aan uw kerkelijke gemeente besteden, kom dan D.V. 1 april ‘s morgens om 9.30 naar het Dienstgebouw voor een korte werkbespreking.
Graag tot ziens!
Joost de Kock, tel. 611637