Optreden Hadassa – OverWINNAARS

Alle kinderen, tieners en vrouwen van Hadassa geven een veelkleurige uitvoering met dans, muziek, vlag en tamboerijn op D.V. zaterdagavond 9 juni in
theater De Willem in Papendrecht.
Een lange rij helden. Zie je ze lopen in de loopbaan? Maar wacht eens… zijn dit helden of antihelden? En zie ik het goed, zie ik jou daar ook lopen? Met het thema OverWINNAARS nodigen we iedereen uit om een stukje mee te ‘lopen’ met de geloofshelden die, in welke onmogelijke situaties dan ook, volhielden. Zij hielden hun focus op dé grote OVERWINNAAR. Net als vroeger is het ook vandaag de dag niet altijd even gemakkelijk om vol te houden. Maar de geloofshelden van toen moedigen ons aan! Ons optreden gaat dus over WINNAARS.
Het belooft een mooie avond te worden met bijzondere gastoptredens van Rein Westerduin & Anouk van Heteren. Het programma begint om 19.30 uur. Reserveer snel een kaartje via onze site of de ticketshop 0786158226: kinderen t/m 15 jaar € 6,-, volwassenen € 9,-. Een deel van de opbrengst komt ten goede aan Stichting Ontmoeting.
Verdere berichten volgen of reageren? Neem een kijkje op onze website.