Ouderenwerk

De volgende ontmoetingsmiddag staat gepland op woensdag 15 november. U bent vanaf 14.00 uur van harte welkom in de grote zaal van de Maranatha Kerk aan de Lijsterweg.
Om 14.30 uur start het programma. We zingen enkele liederen met elkaar en dhr. Ad den Besten doet een korte meditatie. Dhr. Jacques van der Neut is uitgenodigd om een presentatie te houden over de Biesbosch. Dhr. Van der Neut is oud-boswachter van het gebied en natuurfotograaf. Hij beschikt over prachtig en uniek beeldmateriaal waardoor wij mee kunnen kijken wat er in de Biesbosch allemaal te zien is. Het middagprogramma duurt tot ca 17.00 uur. Er is een collecte ter bestrijding van de onkosten. We kijken er naar uit u te ontmoeten. Komt u ook?
De ontmoetingsmiddag op woensdag 13 december staat in het teken van advent en kerst. Vanwege de programma invulling wordt deze middag gehouden in het CJMV-gebouw, Stationsweg 29. Het middagprogramma duurt tot ca 17.00 uur. Aansluitend is er een (kerst)maaltijd tot omstreeks 19.00 uur. Hiervoor wordt een eigen bijdrage gevraagd als tegemoetkoming in de kosten. Opgeven voor de maaltijd kan door € 10,- per persoon en een briefje met uw naam, adres en telefoonnummer in een envelop te doen. De envelop kunt u afgeven op de ontmoetingsmiddag woensdag 15 november of door de brievenbus doen bij Rieta de Bruin, Vogelenzang 15; Adrie van Eck, Rivierdijk 555; Adrie van der Klis,
Pr. Hendrikstraat 5 of Liesbeth Sterkenburg, Prof. Lorentzlaan 17. Opgeven kan tot en met woensdag 29 november.
Voor vragen kunt u contact opnemen met Adrie van Eck, 0184-41 44 91 of Adrie van der Klis, 0184-41 61 12.