Ouderenwerk

Op 21 februari is Arie Korporaal overleden. We hebben als commissie steeds vernomen dat hij lichamelijk achteruit ging, en toen was er het bericht van het overlijden. U begrijpt wel dat het bericht ons als commissie aangegrepen heeft. Arie was altijd aanwezig op de ouderenmiddagen en deed zijn werk met veel passie en inzet. De jaarlijkse reisjes werden door Arie uitgezocht en verzorgd en we kwamen nooit iets tekort! Het Kerstfeest was voor hem het hoogtepunt.
Alles werd georganiseerd, we zongen heel veel kerstliederen, maar ook eten en drinken en niet te vergeten de kerststol. We zullen hem allemaal missen!
We wensen als commissie en de ouderen van de gemeente, zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen sterkte en Gods nabijheid toe in deze moeilijke tijd.

De Commissie Ouderenwerk

De grote wens van Arie Korporaal was dat de ouderenmiddagen voortgezet mogen worden, daarom hier het bericht voor de volgende middag. Op D.V. woensdag 25 maart 2015 staan om 14.15 uur de thee en het chocolaatje voor u klaar, in “Huize Overslydrecht” aan de Scheldelaan 2. De meditatie wordt verzorgd door dr. M. Klaassen. Na de meditatie, wordt ons verteld hoe blinde geleidehonden worden opgeleid door het K.N.B.G.H.
We hopen u te ontmoeten voor een gezellige middag op 25 maart. Om ongeveer 17.00 uur gaan we op huis aan.
Hartelijke groet, namens de commissie, Leen van Eck