Passie- en Paaszang

Het Christelijk Sliedrechts Mannenkoor ‘Ichthus’ o.l.v. Martin Zonnenberg  organiseert op zaterdag 8 april een Passie- en Paaszang in de Grote Kerk van Gorinchem. Op het programma staan ingetogen passieliederen en uitbundige paasliederen waarvan enkele met samenzang. Medewerking aan deze avond wordt verleend door de Hasselts Fanfare o.l.v. Floris Eric de Wever. Dit orkest zal een aantal indrukwekkende koralen spelen en de samenzang begeleiden. Het orgel wordt bespeeld door Joost van Belzen. Ds. H. Westerhout uit Hasselt doet de schriftlezingen. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar via de koorleden en de website www.mannenkoor-ichthus.nl en kosten € 7,50. De aanvang van het concert is om 19.30 uur. Kerk open 19.00 uur.