Per bus naar Doelenconcert 2017

Het Christelijk Gemengd Koor ‘Deo Cantemus’ organiseert in 2017 voor de 50e keer de Kerst-Doelenconcerten. De concertserie wordt jaarlijks bezocht door duizenden mensen uit het hele land. De Kerst-Doelenconcerten staan zo in een lange traditie, maar zijn allerminst traditioneel te noemen! Het programma wordt gekenmerkt door afwisseling en variatie in stijl en taal. Dit jaar wordt medewerking verleend door het Christelijk Gemengd koor ‘Asaf’ uit Papendrecht, het Christelijk Mannenkoor ‘Soli Deo Gloria’ uit Urk o.l.v. Jaap Kramer, Marjo van Someren (sopraan), André van Vliet (piano), André de Jager (orgel) en het orkest l’Orchestra Particolare. De algehele leiding is in handen van dirigent Hans van Blijderveen.

Voor het concert op zaterdag 16 december (aanvang 14.00 uur) zijn kaarten, inclusief busvervoer, verkrijgbaar voor € 40,-. Belangstellenden hiervoor kunnen dat kenbaar maken door een envelop met € 40,-, voorzien van na(a)m(en), adres(sen) en telefoonnummer(s), af te geven bij:

            Pleun Boelen, Prickwaert 83

            Rieta de Bruin, Vogelenzang 15

            Elize Vlot, J.P. Thijssesingel 18

            Ad de Waard, Oranjestraat 58

Ook is het mogelijk u per e-mail (ad@dewaardsl.nl) op te geven; graag met vermelding van na(a)m(en), adres(sen) en telefoonnummer(s); via de mail communiceren wij over de betaling.

De bus, waarin plaats is voor 50 personen, vertrekt op zaterdag 16 december om 12.30 uur, vanaf de Maranathakerk. De terugreis staat om 16.45 uur gepland.