Picknick

Zondagmiddag 5 juli 2015 willen we graag weer met u/jullie picknicken of genieten van een afternoon tea. Omdat het eerder een ontzettend gezellig samenzijn was, proberen we het opnieuw. We zouden het erg leuk vinden, als we ook nieuwe gezichten zouden zien.

We vertrekken om 14.00 uur op de fiets vanaf Cafetaria “De Spoorbrug”, Baanhoek 351a. We fietsen met elkaar naar Sterrenwacht Mercurius in de Hollandse Biesbosch, te Dordrecht. Rondom de Sterrenwacht ligt een mooi recreatiegebied waar we van het samenzijn kunnen genieten. Mocht u niet met de fiets kunnen, dan zijn er rondom de Sterrenwacht genoeg mogelijkheden om uw auto te parkeren.

Voor de picknick of afternoon tea vragen wij u vriendelijk iets lekkers voor uzelf of de gemeenteleden mee te nemen. Wellicht thermoskannen koffie of thee. Een picknickkleed en wat speelgoed, zodat de kinderen ook een gezellige tijd met elkaar hebben.

U hoeft zich niet aan te melden.

Tot slot. Mocht het weer die zondagmiddag niet meewerken, dan gaat de picknick of afternoon tea uiteraard niet door. Denkt u aan regen.

Voor eventuele vragen kunt u altijd contact opnemen met onderstaande personen.

Robert-Jan & Gillian Gort

Peter & Femke Kraaijeveld