Pinksterzendingscollecte wijken 1 en 2

Samen zijn we kerk….wereldwijd! Door samen te werken, kunnen we elkaar inspireren.
De Pinkerzendingscollecte is deze keer bedoeld voor Rwandese jongeren die, als ze van het platteland naar de hoofdsteden trekken, vaak de kerk verlaten. Waarom? Meestal zijn ze in hun eentje niet opgewassen tegen de problemen die ze tegenkomen in de stad, zoals armoede, geweld en werkeloosheid. De Presbyteriaanse Kerk in Rwanda (EPR) besloot een paar jaar geleden meer jongeren bij de kerk te betrekken en ze te helpen om steviger in hun schoenen te staan. De EPR biedt de jongeren allerlei activiteiten en kansen voor de toekomst. Samen kunnen we Rwandese jongeren (blijven) betrekken, door samen te geven aan de Pinksterzendingscollecte.

Zendingscommissie wijken 1 en 2