Pinksterzendingscollecte wijken 3 en 4

Aanstaande zondag D.V. 15 mei zal de pinksterzendings-collecte worden gehouden. De opbrengst hiervan zal worden besteed aan het zendingswerk van Miguel en Greet Peters in Suriname. Zij werken daar voor de MAF. Leest u maar:

Diep in het Surinaamse binnenland vindt een jaarlijkse paasconferentie plaats. Van heinde en verre komen daar indianen op af. De MAF biedt mensen die te ver van deze plaats wonen de mogelijkheid om tegen zwaar gereduceerd tarief aan die bijeenkomst mee te doen. Er zal vanaf Paramaribo brandstof naar een centrale plaats gevlogen worden om vandaaruit als een shuttlebus mensen te transporteren naar deze bijeenkomst.

Het is toch wonderlijk hoe God ook midden in het oerwoud mensen bekeert en samenbrengt (om samen het paasweekend door te brengen, zomaar ergens anders in het oerwoud). Maar hier wordt de MAF voor gebruikt, dit is het uiteindelijke doel van al onze vluchten, mensen de mogelijkheid te geven van Hem te horen. Ook wij, jij, u als gemeente en een ieder die ons steunt in deze missie naar Suriname draagt hier zijn/haar steentje aan bij. Van harte bij u aanbevolen.

Zendingscommissie wijk 3 en 4