Pinksterzendingscollecte

Willem-Jan de Wit was afgelopen zondag in de tweede morgendienst aanwezig. Hij vertelde met name iets over de effecten van het werk. Zo gaan studenten, soms afkomstig uit Soedan en Syrië, weer terug naar deze landen waar oorlog en verdrukking aan de orde is. Ook in Egypte is dat het geval. Willem-Jan vertelde dat het bestuderen van Psalm 58 verband heeft met een bomaanslag in de kerk in Caïro. Overigens groeit Caïro, nu ca. 20 miljoen inwoners, erg snel en probeert men de kerk ook in nieuwbouwwijken, al dan niet in combinatie met medische hulp, aanwezig te laten zijn. Wij roepen u op om het werk in Egypte te volgen via de website van de GZB of via de website van Willem-Jan de Wit en te ondersteunen.

De Pinksterzendingscollecte zal bestemd worden voor het werk van Willem-Jan de Wit. Zoals bekend zijn wij een deelgenotengemeente die hem en de GZB bij dit werk ondersteunt.

Van harte aanbevolen.